THE SMART TRICK OF ISTIRIDYE MANTAR TOHUMU THAT NO ONE IS DISCUSSING

The smart Trick of istiridye mantar tohumu That No One is Discussing

The smart Trick of istiridye mantar tohumu That No One is Discussing

Blog Article

Etiketler:istiridye mantarıistiridye mantarı yetiştirmemantar yetiştirme “İstiridye Mantarı Yetiştiriciliği Rehberi” hakkında 39 yorum

 İlk aşamada mantar yetiştiricilerinin mantar tohumunu dışarıdan satın alması gerekir. Fakat alınan tohumlar farklı şekillerde çoğaltılarak yeni tohumlar elde edilebilir.

Sonuç olarak tesis kurulumu ile ilgili net maliyet belirtmek mümkün değildir. Yazıda yer alan mantar ısı ve nem değerlerini nasıl elde edebileceğinizi planlayıp maliyet çıkarabilirsiniz.

I farklı bile olsa, yapılış sistemi bir birine çOkay benzer. Bu bakımdan, burada buğworking day tohumluğu ele alınarak anlatım yapılacaktır.

evinizde işyerinizde yada bahçenizde kanlıca mantarı yetiştirin. Sporlar tahıl tanelerine aşılanmıştır. buğworking day yada akdarıya aşılanmış milyonlarca spor tanesi.

· Sıcaklık ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları genellikle eighteen-24°C arasında bir sıcaklıkta yetişir. Ayrıca, ortamı karanlık bir yerde tutun.

Toplanma mevsimi genel olarak İlkbahar ve Sonbahar aylarıdır. Ancak uygun nem ve sıcaklık değerleri oluşursa yılın her mevsimi bulunabilir.

Reishi mantarı deneme kiti ile evinizde işyerinizde kendi mantarınızı yetiştirin. tohumları ve tüm gardenımcı maddeleri içindedir. siz sadece kulanım klavuzundakileri uygulayıp mantarınızın çıkmasını bekleyeceksiniz.

Bir sonraki advertımda, kova gibi sterilize edilmiş bir kap kullanarak, alt tabaka istiridye mantarı miselleri ile karıştırılmalıdır. Karıştırdıktan sonra, yetiştirme kabına ekleyin ve ardından kapağı kapatın.

Nefis Yemek Tarifleri uygulamamızı indirerek tariflere çok daha hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

evinizde işyerinizde yada bahçenizde kanlıca mantarı yetiştirin. Sporlar tahıl tanelerine aşılanmıştır. buğday yada akdarıya aşılanmış milyonlarca spor tanesi.

Mantar yetiştiriciliği hakında hiç bir şey bilmeyen biri bile kısa zamanda kendi mantarını yetiştirecek bilgi ve tecrübeye sahip olacaktır.

Sıcaklık ve mevsim: Kuzu göbeği mantarı tohumlarını ekmeye karar verdiğinizde sıcaklık ve mevsime de özen göstermeniz gerekiyor tabii. Bu tür mantarlar için genel olarak önerilen sıcaklık 15 ila 20 santigrat dereceler arası.

Şişeler more info sıcak sıcak otoklav odası kısmından, misel aşılama odasına götürülür. Burada bulunan tezgahlara konur ve 20-thirty°C 'ye soğuyuncaya kadar beklenir. Bu sırada aşılama odasının kapıları kapanır ve ultraviole lambalar en az 12 saat yakılır.

Report this page